Inspirasi Iftar…

Salam tengahari Jumaat..

baru habis meeting projek..kat sini jer..cepat pulak, maybe chairman memahami tekak kering kalau ckp lama2 (wpon dia tak posa)

so, apa plan iftar nanti? i’m sure ramai yg nak makan kat luar sbb esok kan cuti..heaven beb! semalam saya sempat masak juga (alhamdulillah..moga kerajinan dan kecekalan ini berkekalan hendaknya :p)

lauk simple-simple jer..saya bakar ikan cencaru tapi tak pakai arang..pakai dapur gas jer hahaha janji boleh dimakan…dan juga kuah lemak putih taugeh dengan tauhu. yg ni encik abang dah request pagi semalam..senang jer pun. lebur jer semua dalam periuk..dah siap…

ikan cencaru bakar dan kuah asam

Taugeh masak lemak putih

Selamat Berpuasa di hari kelima ni!! moga amalan kita diterima……

1 Comment (+add yours?)

  1. liya
    Aug 05, 2011 @ 14:34:17

    wowww…rajinnyer kakak ku ini..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: