Bio-Oils..have u try this?

Salam Petang Khamis..

(layan mood boring)

ok guys, saya baru beli Bio-Oils utk hilangkan scars kat kulit tangan dan kaki Damia..banyak sgt, risau jadinya nnt mcm orang utan pulak anak saya. kulit dia sensitif sangat..senang nak dpt scar. dah la tak putih mana pun kulit dia. so semalam beli la this oil atas recommendation my friend kat office ni ha.

love the smell and color too!!

korang kalau ada testi setelah menggunakannya pls bgtahu hasil dan kesannya yer (alahai..baru 1 malam pakai dah nak sibuk tanya testi-testi bagai…)…tak salah share info kan kan…..

for me, i love this oil coz senang nak menyerap..bau pun sangat menyenangkan. ada bau evening primerose oil juga rasanya.  cuma packaging yg kurang best skit pasal lubang besar sgt, senang nak tertumpah kalau tertunggang secara tak sengaja…apapun, tak sabar nak tengok perubahan kat kulit my lil princess yang lasak tu….

4 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Aug 05, 2011 @ 14:36:23

    Tak pernah try..nanti sila buat review sbb nk try utk kulit kering hannan yg exzema..:)

    Reply

    • mamawafiy
      Aug 05, 2011 @ 14:45:32

      ohya akak lupa nk tulis kat sini..akak pun try kan kat wafiy sbb dia pun ada eczema..kulit kering..dah pakai 2 malam so far pagi esoknya nampak elok lembap jer….hmmm nnt try tgk beberapa minggu lagi yer

      Reply

  2. AyuRattna
    Aug 08, 2011 @ 13:47:20

    pakai gak….tu ari tangan melecur kena minyak panas…..mmg cepat hilang parut….ni adalah lg..tp ‘tipis’ la..(skg dah malas sapu..he). utk kulit kering…yessss…mmg berkesan…aqil pn pakai…kena rajin lah…gosok sampai serap…satu lg…utk kulit bb cam damia tu lg snang hilang parut…teruskan usaha yer…..

    Reply

    • mamawafiy
      Aug 08, 2011 @ 13:50:06

      Hmmm..btl tu. Parut kena oven baru kat jari aku ni pun sehari je dh pudar. Sbb parut baru kot. Best la minyak ni. Harap2 okla damia tu nnt

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: