WW {gambar-gambar makanan…sorry kalau ‘terasa’..}

Salam Rabu

Kejap je dah hari ketiga posa..

dan ada org setakat ni masih tak posa #hehehehe……

takpelah..dah nasib..

rindu kat blog dan nak BW kat umah you all…sbb cuti dua hari. hari ni baru masuk keje <malashhhhh>

kata WW..so tgk gambar makanan jer la yer..sori kalau buat kamu semua (ramai ker?) terliur…saja nak share, mana tau dtg ilham nak masak ptg karang🙂

hidangan pra-ramadhan...<beria2>

lagi..

kasi dekat skitt..

hidangan iftar..

hari pertama..alhamdulillah

laagiii

wpon i tak mkn daging kambing..layan jer la permintaan

dannn..

pencuci mulut...

hmm..hari ni tak ada idea..maybe siakap kukus kot..

6 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Aug 03, 2011 @ 10:18:07

    amboi..amboi..mentang2 dia tak pose (cam sayer) suka yer post gambar2 makanan nih..hehehehe

    Reply

  2. t
    Aug 03, 2011 @ 14:07:08

    wah.. menu semua sedap babe! terliur t dibuatnya!

    selamat berpuasa yang!

    Reply

    • mamawafiy
      Aug 03, 2011 @ 14:26:18

      alahai..t kalau tak tahan posa tu buka je..nnt ganti..harus berbuka bg ibu mengandung kan kan..selamat berpuasa jugak utk t dan family tercinta….psst nk jengah blog awk pulak ni..

      Reply

  3. aishah
    Aug 03, 2011 @ 21:30:51

    aku dah lama tak bleh bukak blog kat opis…
    sedey…😦
    ari tu aku buat kek batik nak bagi mu… tapi tengokla esok kalu ingat aku bagi…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: