tentang durian..

Salam Isnin

biasa, hari ni kelam kabut tambah2 pulak ada 2 board miting, pagi dan petang..

masih puasa hari ni (hari ketiga, insyaallah..way more to go)

nak share gambar durian best..

durian ni mmg best..murah pun murah..beli kat BBBangi otw balik dari Darul Shifa utk ubatkan Mia..nanti2 saya citer psl mia ni yer..tepi jalan jer gerainyer tapi wallaweh melekat rasa lemak pahit manis nyer sampai la ni..opsss posaa…

pulut durian tu encik abang yg request…layankan jer la..bukan susah pun nak buat..campak2 jer..sempat lah sedekah jiran2 psl pulut sekilo kan byk…plus nak bagi kawan opis esok hahah apsal esok? pasal hari ni i lupa….sorry echah!!

oh ya..sebenarnya lia dan wahida pun ada jugak la ‘saham’ dalam menghasut saya suh makan durian ni (hahaha apakah?)..di atas semangat dan inspirasi yg diberi oleh korang, keinginan makin membuak2…thanks yer!!

hmm..byk nak story ni tapi miting dah panggil..byeee..

4 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Jul 25, 2011 @ 10:45:20

    Perghhhhh….ni memang stok tangkap leleh air liur ni sis… Belanja la i durian best ni….
    Btw, bila nk g massange ni??

    Reply

  2. AyuRattna
    Jul 25, 2011 @ 13:38:46

    deco ala2 hotel tau….dahsat….daya tarikan btol…apa kata kalau rajin2 taip resepi sekali…mana lah tau ada org nk buat gini juga kan…hehehe

    p/s – bli durian skilo baper ni…nmpk elok isi nya ni…

    Reply

    • mamawafiy
      Jul 26, 2011 @ 15:26:29

      oh lupa nak bgtahu aku beli durian ni kat dpn NIOSH BBBAngi sebelah petronas tu..lepas roundabout UKM. syam sure tahu punya…murah jer bagi aku..rm10 sekilo..2 biji kira2 4 kilo lah..sedapppp. try la beli

      Reply

  3. mamawafiy
    Jul 25, 2011 @ 18:31:53

    lia: sama je kot cam bufet durian ss2 tu..huhu kecewa daku tak dpt pegi tau..massange tu hapa HAHAHAHAA
    ayu: ok ok aku dah agak kau la org yg akan mtk resepi..perasan tol salina ni kan..alah baisa2 je resepinya..yg penting deko kena cantik hahaha..nnt esok aku upload resepi yer…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: