my monday…is like this!!

Salam Isnin,

hari ni sakit perut, sakit tekak, batuk je…

weekend hari tu jalan area dekat2 rumah jer…

hari ni pun sakit kepala fikir pasal outstation:

1. Mumbai (25th til 28th)- yang ni 70/30 (70 tak pergi..sbb ada 2 bombing last week dan skrg ni still havoc lagi kat sana..not advisable..but yg 30 tu serba salah..mmg penting outstation ni sbb nak tgk signalling tu okey ke tak dgn train malaysia nanti..arghhhh..tension!! kalau nak jahat, serah jer bulat2 kat org keretapi tu..tu last resort..lagipun i bukan org teknikal)

2. seminar SPS- semakan half year SKT kat hotel apatah kat Klang, blkg AEON Bkt Tinggi…yg ni 100% kena pergi..wajib..mula this Thursday til saturday…peningla..keje dah belambak ni…tapi dah kata wajib kan..nak kena present my unit punya half-year SKT..arghhhh lagiiiiii

3. hari ni..in any minute: pemeriksaan mengejut depot sentul..arghhhhhhhhhhhhhhhhhh…….

ya allah..tabahkan aku dan kuatkan mental serta fizikalku….amin..

2 Comments (+add yours?)

  1. liza
    Jul 18, 2011 @ 14:19:08

    banyaknya keja ina…yg pasal kat india tu..mmg takut kan bila fikir pasal bombing tu…hopefully everything will went well.

    Reply

    • mamawafiy
      Jul 18, 2011 @ 14:34:25

      thanks dear….mmg menakutkan..nanti tak nasib baik..jadi arwah pulak..nauzubillah. bersyukur dapat duduk kat malaysia yg aman damai ni…harap2 kekal lah keamanan tuu

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: