wonderful feeling….

Salam petang Selasa…

just wanna share this wonderful feeling..urmmmm… (beriaaa…)

jeng jeng jeng..

apa ada dalam itu kotak?

makanan laa….

cuba dekat sikit…

fuh….

petang-petang gini mmg best layan this butter shortbread..lawankan dengan teh o atau nescafe fuh sedappp..

harga murah jer..RM6.35 sekotak, ada 12 keping..a bit pricey for me but worth the deliciousness la..(buruk lantak!!)

saya beli masa lunch dengan cik cacah best friend saya, di Rasamas Alamanda tadi. saja nak rasa, tgk macam best jer…mmg tepat telahan saya…sangatttt sedap…cuba la..dapatkan di kaunter Rasamas hari ni jugak!! (chewahhhh….) masuk mulut terus melt…sedar tak sedar dah 7 keping habis huaaaaaaaa

utk cik cacah, tengkiu yer coz sudi makan dengan saya tadi…lain kali kita gi lagi yer… (rugi kau tinggalkan bendalah ni dlm kete kau tadi..hehehehe..)

3 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Jul 12, 2011 @ 19:08:24

    haha… thank you sally bagi sekut ni kat i… malam nanti i ngadap la benda ni sorang2… buttery kan? ala2 biskut di marks and spencer, tapi rasamas punya lagi murah la… okay nanti aku makan aku compare mana lagi best.🙂

    Reply

  2. shahsulong
    Jul 13, 2011 @ 11:21:30

    ida memg suka shortbread. penah try yg starbucks, mahal juga. tapi sama-sama sedap😉

    Reply

  3. mamawafiy
    Jul 13, 2011 @ 13:58:38

    cacah: amboi..M&S uu..kellas gitu..yelah aku ni takat Rasamas je hahaha
    ida: starbuck pulak doh…hmmm

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: