hari ini..

Salam Selasa…

hari ini Putrajaya dan kawasan sekitar (termasuk rumah saya) dilanda jerebu..maybe kesan hutan terbakar di Sumatera Ahad lepas kot…sakit mata gak nak drive dalam kabus2 ni..mintak2 petang ni hujan so that clear skit jerebu ni..takut penyakit datang jer…iyelah jerebu kan kotor😦

hmm..hari ni agak tak bizi..kena siapkan 3 papers permohonan Jabatan, dan yg paling penting nak siapkan revised SKT half year 2011 untuk dipresent masa SPS 22 Julai nanti kat PD…apa? PD laagiiiii…layan jer la..takkan London kot? dan kena buat visa cepat2 coz 25 Julai nak gi Mumbai, ada prototype test utk satu projek ni..hari tu yg Korea saya dah mengelat..hihihi…

okla..sekarang nak minum cepat2 (nescafe 3 in 1 jer ni ha) coz 9.30 nak kena mengadap bapak SPRM a.k.a jiran sebelah opis ni ha…kalau tak dtg kena penjara oiiii……

okla..gtg now…

p/s: nak update pasal Floria Putrajaya 2011, tapi..nantilaaaa

p/s/s: nak tengok Harry Potter…jom jom

4 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Jul 12, 2011 @ 10:24:56

    have a nice day sis..happy working!

    Reply

  2. Dee
    Jul 12, 2011 @ 16:33:15

    selamat bekerja sis..mmg x pernah habiskan..tp syoklah ada pergi overseas..hehehe..

    Reply

    • mamawafiy
      Jul 12, 2011 @ 16:38:09

      hi sis dee…thanks for visiting and dropping something here..hehehe mmg keje camtu kan..nak cari rezeki mmg byk dugaan kan kan…..gi oversea tu mmg syok tapi lama-lama dah penat nak pack and unpack..lagi nak tinggal budak2 dgn bapak budak hihi..apapun…dtg lagi yer….

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: