X-Men First Class

Salam Khamis

alahai..orang lain dah berzaman tgk kan..saya baru semalam dpt tgk..best sangat2 citer ni..kalau 3D agaknya lagi best kot…

 

tgk sorang2..

 

nak tau sinopsis cerita? nah..saya wiki kan..

X-Men: First Class is a 2011 American superhero film directed by Matthew Vaughn. Based on the characters appearing in Marvel Comics, it is a prequel to the X-Men film series. X-Men: First Class was released on June 1, 2011, in the UK and on June 3 in the US, achieving positive reviews and box-office success.

The film is set primarily in 1962 during the Cuban Missile Crisis and focuses on the relationship between Charles Xavier and Magneto and the origin of their groups, the X-Men and the Brotherhood of Mutants. The film stars James McAvoy as Xavier and Michael Fassbender as Magneto; other cast members include Kevin Bacon, January Jones, Rose Byrne, Jennifer Lawrence, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult and Lucas Till.

 

the poster

 

 

i heart you, Professor X!!!

 

 

the mutant people..err tak termasuk Moira the CIA yg tgh2 tu yer..

bagi saya filem ni mmg ada kelas tersendiri..dari komik Marvel, dah berkali2 jadi filem sequel kegemaran ramai serata dunia..wajar lah sequel kali ni dinamakan sebagai First Class. Saya paling suka Professor X (Charles Xavier)..dialah mastermind yg dapat mengkaji kebolehan org2 mutant ni. plus dia hensem hehehe..hensem with brain gitu..i like!! tapi kan, yg geram tu Moira last2 couple dengan dia..huhu frust la….si Magneto a.k.a Erik tu pun hensem tapi kasar dan tak ada perasaan mcm manusia..at last dia jadi jahat, gantikan Shaw yg jahat tu…dia bwk team mutant yg jahat jadi geng dia pulak..i’m sure lepas ni ada sequel lagi..biasalah Hollywood kan….yg pasti, saya tunggu sequel seterusnya (iaitu Prof X jadi bald..harap2 nya still hensem laaaaa hahahaha)

1 Comment (+add yours?)

  1. Trackback: REVIEW: X-Men: First Class | Squarise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: