..cuti dan X-Men First Class

Salam Rabu penuh keceriaan..
Psl hari ni saya cuti sempena boss cuti haahaha..ye la masa bos cuti yg saya boleh bercuti..kalau tak,mmg tak bermakna cutiku huhu
So,hari ni pagi2 dah kemas umah after hantar wafiy dan damia ke school..dah la school lain2..coz school wafiy x amik budak bwh 3 thn…jenuh jgk nak explain why mama wearing shirt today :((
After that,basuh baju and sidai, sapu umah skit2 baru mulakan plan hehehe
Ni dalam panggung nak tgk X-Men yg dah berzaman org lain tgk tu…layan jer la..pas habis ni nk tgk Transformers buat kali kedua…yeah…

Posted with WordPress for BlackBerry.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: