Transformers 3: DOTM 3D mmg super power best..

Salam Ahad..

semoga hari ini dapat berehat dengan aman…

ini nak cerita pasal muvie yg tgh hangat skrg ni, Transformers 3 Dark Of The Moon tu la…alkisahnya anak bujang saya mmg dah aim muvie ni since bulan lepas lagi masa tgk Kungfu Panda..ada ad kat wayang masa kitorg tgk Kungfu Panda so dia mmg kata nak tgk muvie tu nanti..so ikutkan jer la (alah..padahal mama nyer pun nak tgk gak hahaha)

tgk gambar dulu..

kesimpulannya, muvie ni mmg sangat2 best..berbaloi2 beli tiket..(alah online je pun). kita org dewasa pun boleh ternganga apatah lagi kids kan..damia mmg melopong tgk..elok je duduk kat seat dia. wafiy pulak dok mengajuk si Prime tu bercakap..lawak betul..Damia kata Bee (BumbleBee ) dia punya sbb comel..hahaha boleh ke mcm tu? wafiy kata Sentinel tu ‘atok’ psl muka ada janggut, yg ni org seat blkg pun gelak….mama..ermm suka Josh DUhamel (boleh pulak..padahal watak sampingan jer tu..). dan jugak admire Director Mearing yang tegas dan tak gemar dipanggil “madam”..

so, kepada sapa2 yg nak kan filem aksi yg best dan berbaloi2..silalah berkunjung ke pawagam berdekatan sekarang….mmg recommended okey….

 

ahemm..'tergoogle' pic josh pulak hehehe

 

2 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Jul 03, 2011 @ 15:01:48

    SUPERBSSSS!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: