jalan-jalan hari sabtu

hehehe…nampak sgt tgh boring kan..2 entry berturut2..hari ahad biasalah..budak2 masih tergolek..papa basuh kereta..mama..ermm…jap lagilah buat breakfast…

ni gambar semalam after tgk Transformers kat AEON Bukit Tinggi..ada Pet Shop yang sgt happening..Damia mmg selalu request ke situ kalau dtg sini…

 

 

 

lepas tgk pets yg bermacam2..dan lepas berperang dgn budak berdua tu coz sibuk nak beli cats (huh..geli nyer)..pegi main2 kat Kidz and Art Fun Zone kat situ jgk…main sampai lebam..masuk pukul 3 keluar pukul 6..adoyaiiii

 

 

okla..got to go..nak masak..happy sunday, everybody!! semoga hari ini lebih baik dari semalam…peace

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: