lunch hari jumaat (yg saangaat happening)

ini entry ketiga hari ni (biasalah, camni la kalau keje dah siap..lalalalaaaa)

layan gambar je boleh?

kami makan di sini tadi….alamanda jer la weii

sebab dah boring mkn benda lain2….dan ada permintaan dari mak buyung-mak buyung hehehe

ahli-ahli jemaah jumaat :p

ahli-ahli jemaah kali ni terdiri daripada saya, rini, shud, watie, put, am dan kak shima..ye saya tahu gambar tu mcm tak cukup org jer..maklumlah org tak pro amik gambo hehehe

ni nama dia Oreo Kaboom..Am punya

mmg umphhh la Oreo Kaboom tu..padan dgn harganya..tapi since taknak buruk siku, saya rasa skittt jer hehehehe

Sunset on The Ocean

fullamak..yg atas ni saya punyalah..sedapppp sangat but muak skit psl dia guna fresh milk blend dgn tropical fruit….(nama mengalahkan Jack Sparrow)

Grand Gala Platter

yg kat atas ni pulak main course kami..serius sedap..tak tipu. satu set tray besar ada shrimp, mushroom, calamari, fish fillet, fries and herb garlic rice..sesuai untuk 2 orang makan. ohya set ni dapat free ice lemon tee and 2 mushroom soup yg sgt2 sedap tau..harga RM59.90 saja. memandangkan kami ada 7 org, so amik 2 set la..

pandangan sisi lain..hehehe

memang berbaloi-baloi..(pasal budak watie dgn put tu makan skit jer hahahaha..) takla, berbaloi dgn makanan dan harga…sambil2 mkn tu blh gak saaya interview anak2 buah saya benda2 yg diorg tak mau ckp kat opis kan kan…so ada la skit2 cerita tadi…

oh ya..jika echah baca entry ni (sure u read, dear)..minta maaf x dpt join u and kak lisa yg baru balik Singapore tu tadi…jgn marah yer..next time kita lunch sama2 masa tu kak lisa ada bwk souvenir dari NY ke Boston ke hahahahaaa….

after that jln2 kejap pusing2 alamanda..dan singgah di Modermum pasal mak buyung-mak buyung beli maternity wear. then cuci mata kat butik Guess..tgk jer..then ke Lovely Lace, kedai paling saya suka…sambar la jugak benda yg saya nak….

utk kawan2 semua, sapa yg x pernah try Manhattan ni try la..sure nak lagi coz lain dari yg lain….

~~tak perlu kata apa~~~

4 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Jul 01, 2011 @ 15:52:14

    cet. konfiden jer! haha.
    takde hal la. tadi aku, maria, kak lisa dan azy jer..
    tupun okay dah.
    kena utamakan mak buyung yang ngidam tu dulu.
    aku ni takpe…

    Reply

    • mamawafiy
      Jul 01, 2011 @ 17:57:13

      oyeah..coz i’m your dear friend haha perasanšŸ˜¦
      iyelah..lately si makbuyung 2 org tu demand kan main lagi..aikk terngumpat dowh..kena mtk mahapšŸ™‚

      Reply

  2. aishah
    Jul 01, 2011 @ 23:12:01

    taste kau memang mak buyung forever~~~

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: