botol susu…

Salam Jumaat….

hari ni masih kelam kabut lagi..hari2 kerja tak pernah surut. kadang2 tension jgk (selalu pun iyer)..apsal la saya jer yg mcm ni. ke org lain tak citer masalah kerja kat blog diorang? heh lantaklah masing ada kecenderungan nak bercerita ttg apa..dah nama blog masin2 kan..saya ni tak ada apa sgt nak cerita..just share apa yang ada je la..

ni ha, nak cerita pasal ‘kehebatan’ anak2 saya menyonyot susu (dalam botol la yer..bukan cap gantung)..cuba tgk..<pengsan..tak jamin yer>

tu dia..........bersepah habis

 

ni botol malam semalam punya tau..ada 7 bijik semuanya..adik 3 bijik, along 4 bijik..hebat hebat…mau tak pengsan mamanya ni nak membasuh 7 bijik tu..mmg ada lagi stok botol susu dalam lemari tapi takkan nak guna semua pastu yg kotor tinggalkan, ye tak..lagipun semak mata memandang sinki penuh gini kan…itulah rutin kehidupan mama bernama Salina ni..balik keje sampai umah singsing lengan baju terus ke dapur…bukan la nak kata saya ni sgtlah hygiene orangnya tapi saya mmg tak suka tgk umah especially dapur bersepah (korang pun camtu kan?). kadang2 encik abang tolong jgk buat keje rumah tapi since beliau sgt lah detail mak aiii haku pun letih nak tunggu dia siap satu2 keje, so tak lah harapkan dia sangat..lagipun dia selalu balik lambat pun, lagi lambat dari saya..(eh tapi bab2 iron baju beliau mmg expert hahahaa KANTOI haku di sini>>>>>>>>>>

sambil2 bebel2 kat along dan adik tu..alhamdulillah siap jugak la membasuh botol budak2 berdua tu. belom sempat kering dah ada request susu..huargggggggggggggggggggggghhhhh

hoho..tempat pengeringan pun tak muat yo

 itulah rutin hidupku……………….(sapa suruh tak BF kan kan…)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: