kosong…

encik abang is away..starting from today until Friday..

rasa ngeri jugak pasal takut kelam kabut handle dua org budak tu sorang2…

tapi, saya kuatkan semangat..tak payah la feeling sangat. dah tua pun. bukan tak sedih berjauhan, tapi since this is my own life, i will try to manage my life as best as i can..kalau kita harapkan orang lain susahlah kan. umah mak abah mmg dekat, 30 minit jer perjalanan by car, tapi tak sanggup tinggalkan budak berdua tu kat sana. diorang sanggup je jaga, lagi suka ada sbb ada kawan. nanti mama nanges malam-malam (haha, kantoi!)

ok la..ni baru balik minum dengan encik abang sebelum beliau bertolak ke Cherating Beach Resort, Kuantan…sakit perut jugak ni..tapi redha je la….life’s like this!!!

2 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Jun 21, 2011 @ 16:18:17

    Sy dh biasa kak..hehehe
    jgn sedih2 tau..

    Reply

    • mamawafiy
      Jun 21, 2011 @ 16:41:43

      tu la…mmg selalu kena tinggal tapi masa tu ada fitri. skrg dah tak ada…tapi takpe..alah bisa tegal biasa kan..tq yer🙂

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: