Ronda-Ronda Kotaraya…

BANGUNAN SULTAN ABDUL SAMAD

 saja nak share gambar menarik (menarik la bagi saya psl lampu cantik)

malam Sabtu hari tu kami saja2 ronda-ronda KL..sebab gembira Sabtu tu cuti hahaha ada ke patut…encik abang saya memang suka berjalan tengah mlm buta..so daripada dia pergi sorang baik kita pergi ramai-ramai🙂

ramai org rupanya malam2 buta kat sini..ada yang beriadah, main bola dgn anak2 kat dataran tu..ada yg main badminton..tapi main secara ala kadar je la yer..kang kena kete orang sapa yg susah? tetiba teringat kenangan menjadi polis wanita celup masa kursus DPA dulu..suka suki je tahan mat rempit masa tu ok…best je kenangan tu..

oh ya..bangunan ni dah jadi bangunan Kementerian Penerangan dan Komunikasi..bestla ada pejabat ancient cenggini…

kawan-kawan kalau ada masa dan berminat dgn benda2 ancient mcm saya ni..bolehla pegi melawat…mcm2 ada di sana..hehehee

2 Comments (+add yours?)

  1. mija
    Jun 21, 2011 @ 11:03:17

    kdg2 rajin jugak ronda2 area situ time ayahnye ada…rase best jer!🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: