boss oh boss…

Salam Selasa..

pagi ni ada Perhimpunan 1Kementerian..saya jadi Liaison Officer (LO) kepada Dato’ KSU…so pagi2 buta dah terpacak kat D8 tunggu dia since dia ni sgt punctual orangnyer..(dalam hati ada rasa tak ikhlas jugak sebenarnya pasai apa saya ni tak dibersarakan dari menjadi LO ni..haii lihatlah donia..saya dah tua la wei..dah tak hot chick nak jadi LO pun hehehhehe)..

pastu, lepas perhimpunan ada sesi briefing kepada boss pulak..iyelah brief beliau apa benda yg kita dah buat, apa benda yang pending, since dia cuti seminggu (wahhh heavennyer laaaa….). setengah jam mulut ni membebel je..tak sempat dia tanya saya dah jawab (bukan sbb apa, takot keluar soklan puaka dari mulut dia. so taktiknyer, sebelum boss tanya mcm2 baik kita cakap mcm2, tapi pastikan percakapan yg bernas yer!!!)

hmmmm tapi kira ok la..hilang nervous dan nightmares sepanjang ketiadaan beliau ni..kira dah lepas perasaan dan meluah masalah (ada jgk part mengadu skit part2 yg tak blh handle tu..ada aku kesah..cakap jer..pengalaman mendewasakan..kalau kita tak percaya boss, boss pun tak percaya kita!!). Yang paling penting, jgn sekali-kali mengampu boss ok….kalau tak betul ckp tak betul..biar dia tau stand kita…itu style saya lah..lain org lain style kan..

okla..gotta go by now..ni ada berderet ‘wishlist’  boss saya ni ha….

2 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Jun 15, 2011 @ 10:14:54

    wah. pastu gelak pun macam bos. bos gelak kuat kau pun gelak kuat jugak. hahahaha.. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: