The Robots Are Back!!!!

masa kitorg tgk Kungfu Panda 2 hari tu, ada la iklan Transormers ni kat panggung.. Wafiy apalagi..siap menghitung hari nak tgk muvie ni pulak….hari2 dok tanya bila nak kuar muvie tu kat panggung…

nak dijadikan cerita, Sabtu lepas kitorg lawat Pak Lang kat PPUM…Pak Lang kena paru-paru berair and now waiting for an operation pada 20 haribulan ni..kesian Paklang..kami adik beradik mmg rapat dgn Pak Ngah, Pak Lang dan Pak Uda..sebab diorg mmg mcm bapa kami sendiri. sejak kecil diorg  tak pernah berkira dgn kami..sbb tu kami sayang sangat diorang. Abah ada 4 org adik beradik je..dan semua lelaki..tu yg tambah sayang lagi tu..dah besar-besar ni lagi la rapat sbb dah boleh jumpa selalu..psl diorg semua dah bersara except Pak Uda (sebenarnya Pak Usu tapi since arwah Wan dan Atok amik anak angkat pompuan masa kecik2 dulu, makcik tu la yg kami panggil Mak Usu)..eikkk apsal melalut ni..ok ok back to the topic..

so after lawat Pak Lang tu aku request kat encik abang nak ke OU (since dah dekat beno PPUM dgn OU tu) ..sbb adik aku kata kat OU ada roadshow Transformers..since dia tahu Wafiy beria2 beno nak tgk bendalah tu..so kami gi la OU dalam kesesakan org ramai tu..cuti sekolah kan….

muka puas hati dpt tgk giant Transformers

 sebenarnya kat OU hari tu ada showcase Transformers dan ada la acara2 jawab kuiz dpt hadiah..saya malas nak join psl bdk2 je yg ramai..malu ai (alah sebenonyer tak tau jwpn pon iye hahahhaaa)….

nak snap ni pun susah..org mcm ulat taik daaa

ada giant replica of Optimus Prime (thanks to liza for reminding me the name) wafiy tunggu dlm 30 minit nak snap gambar dgn bendalah tu tapi ramai sgt org..so kami blah jer la…

fuiyoh…..mcm harga umah la kete ni

 tu diaaa..harga tak hengat..org lain snap gambo kete kuning tu, saya malas bersesak2 so amik gambo signboard je boleh? heheheeheh..

all in all, mmg teruja dan kagum la tgk bendalah ni..oh ya showcase ni dah habis semalam….maybe akan berpindah ke mall lain pulak kot….jgn wafiy ajak pegi lagi udaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: