bila nak ganti puasa ni?

salam Selasa…

Rupanya hari Sabtu hari tu adalah 1 Rejab..dah nak dekat Ramadhan dah ni..

alamak!! puasa tak ganti lagi. ada 12 hari tinggal tu, penangan period di awal dan akhir Ramadhan..

cadang nak puasa hari ni, tup2 dah datang cik P pulak pagi tadi…nasib baikla tak beria2 bangun sahur bagai…takpe la..insyaallah dah habis P ni nanti memang akan cuba sedaya upaya untuk puasa jugak..takut nanti terlajak..atau sipi2 nak Ramadhan sehari sebelum tu lah nak ganti puasa (erkkk haram kan puasa sehari sebelum Ramadhan? ya allah jahil nya aku..)

ok la since perut pun sakit, kepala pun berdenyut2 simptom PMS…marilah layan Nescafe……dan biskut cream crackers HUP SENG!!!!

 

3 Comments (+add yours?)

  1. LIYA
    Jun 07, 2011 @ 11:09:19

    sama la kak..sy ni ada 2 minggu x ganti lagi. Tiap kali nk posa mesti terkantoi. Penah sekali tu haris siap teman nk posa tp sy lak yg terkantoi… ngeheeeee

    Reply

  2. liza
    Jun 07, 2011 @ 11:33:06

    me too..kena ganti puasa sebelum cik P datang

    Reply

  3. mamawafiy
    Jun 07, 2011 @ 12:36:30

    liya: kan kan…dugaan btl la..org lelaki sng nak posa jalan jer…mcm abg zul..tak sahur tak apa terus je kata posa🙂
    liza: hmmmmm kena atur tarikh btl2 kan

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: