Kungfu Panda 2..it’s awesome, u all!!

hari ini adalah Isnin yang paling manic for me..terkejar dan dikejar haahha. but now dah lega sikit, sebab keje dah settle..tinggal preparation for the perolehan kursus kat Kuala Terengganu starting tomorrow til Friday..

owh ya..i’ll be away tomorrow..demi KPI dan SKT Unit saya…kena buat kursus..gementar la jgk nak bagi talk ni..2 sessions lagi tu..apa pun redah je la..semua slides dah prepared, just wish me luck la yea🙂

skrg nak citer pasal keterujaan Damia dan Wafiy menonton muvie. Muvie apa tu? tak payah teka semua org dah tahu skrg ni Kungfu Panda 2 sedang mengamuk di pawagam, kan..apa tak nya. 2 kali saya buking tiket, 2 kali kena curik hokey..geramnyer…last2 kami buking kat IOI Puchong pulak..nasib dapat..but dapat seat tak best la..tapi demi anak-anak (chewah..) kami redah jer la…

layan gambo dulu ye..sori BB i mmg blur skit…malas nak bwk kamera!!

mama pun nak posing!!

time papa pulak nak berposing

ni lunch kat A&W before muvie starthmm...

 

hmm...

damia dan wafiy mmg enjoyed the movie that evening…sblm ni tgk Rio, Rapunzel dan Shrek mmg budak2 ni tak buat hal. khusyuk beb!! wafiy siap dah bagi list lepas ni nak tgk Cars, Transformers, and the list goes on..haiii letih melayannyer…
 
kalau sapa2 nak tahu, Kungfu Panda 2 ni mmg enjoy sgt2 dan aksi2 dia mmg best..even damia pun boleh gelak walaupun tak faham apa benda (bahasa inggeris kan) tapi hanya dgn aksi dan mimik muka dah boleh deliver the messages well….2 thumbs up for Kungfu Panda 2…aksi Tigress (suara Angelina Jolie yg sexy tu) dan Jack Black utk Po (panda yang terror tapi a bit silly) memang menambat hati kanak2..opsss dan jugak mak bapak kanak2 (pasal saya tgk panggung tu penuh dgn orang dewasa!!)
 
so, sapa2 yang tak tgk lagi dan plan nak tgk..silakan berkunjung ke pawagam berhampiran anda…..memang tak rugi..berbaloi baloi!!!!!!

2 Comments (+add yours?)

  1. LIYA
    May 31, 2011 @ 14:57:42

    alaaaaaa…nak pegiiiiiiiiiii…

    Reply

    • mamawafiy
      Jun 06, 2011 @ 09:51:58

      pegi la lia..memang best sgt2….akak bg 10 bintang lah!!mak bapak budak suka, budak2 lagi suka kan kan..boleh lagi ni…..

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: