OSAMA BIN LADEN IS DEAD?

itulah berita di CNN, BBC dan semua media di dunia ni hari ni..

kata Presiden Barrack Obama, Amerika dah berjaya membunuh ‘terrorist’ terkejam abad ini, yang mana telah menghancurkan beribu2 orang dan menyebabkan trauma kepada families yang terlibat..

ucapan beliau dalam youtube (malas nak upload kat sini..boringla kan) menunjukkan Amerika betul2 lega dengan kematian Osama di bawah Operasi Special Force beliau..yg peliknya, tetiba pulak tu operasi tu..hmm ntahlah..

yang penting, semua orang di luar sini tahu bahawa Tragedi 9/11 BUKAN berpunca dari OSAMA…itu adalah percaturan politik kotor Yahudi..wallahua’lam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: