GRRRRRRRRRRRRR

eiii ntahlah tak tau kenapa..sekarang ni sangat bengkek dan bengang kalau orang call jer, first ayat dia keluar ” bizi ker?”…

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

TAK LAH AKU TAK BIZI LANGSUNG, IN FACT AKU SEDANG MENGULOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HNSSSSSSSSSSSSSSSSSSS…..

2 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Apr 26, 2011 @ 17:03:00

    alamak… sorryla.
    aku selalu kol kau dan tanya “bizi ker”
    apa2 pun aku tanya “bizi ker” tu sebab kalau kau bizi aku taknak lah borak lama2… aku tau kau memang bizi… aku tanya soalan tu sebab it was a miracle if you ever pick up your phone tau…
    so I guess that’s why selalunya orang kol dan tanya “bizi ker” tu maksudnya, if kau bizi takdela dia nak cakap lama2…
    soalan “bizi ker” tu biasanya soalan berbasa-basi sebelum straight to the point… orang Melayu kan bersopan santun… bukan nak main terjah jer..
    eh… komen aku lebih panjang dari entry..
    sabar ye sally.
    take care..🙂 nanti kita lunch sama-sama eh!

    Reply

    • mamawafiy
      Apr 26, 2011 @ 17:04:25

      ehh..jgn la terasa pulak chah..it’s not about you..ni sbb aku hangen dgn KTMB ni haa…sehari kol sampai seribu kali tapi yg aku mintak satu pon tarak..huhuhu..kwn2 aku ok jer laaaaa…….

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: