…apa projek weekend ni?

1. hubby ada kata nak pegi gathering kwn2 politeknik dia kat I-City malam esok..hmm dia kata boleh bwk family tapi rungsing nnt tak terkejar budak berdua tu pulak..tau2 je la I-City tu penuh keterujaan, kan. susah2 minta hubby pergi sorang jer la (takkan kawan2 tak percaya encik zul dah kawin kan..tgk body pun dah tau hehehhee..so tak yah la i dan anak2 pegi, boleh?)

ni en zul masa zaman 90an..hehe

 

zaman POLISAS..kat Subang Airport

 

2. sabtu dan ahad ada kenduri kawin officemate hubby kat Sungai Ramal dan Sungai Kantan, Kajang jer…hubby ajak pegi jugak..alahai yg ni lagi laaa eden tak sanggup..mana nak makan mana nak tgk budak2 ni buat kecoh nanti jadi Jane pulak mama…so, yg ni pun maybe hubby pegi sendiri..

3. mcm nak gi jumpa kawan lama, Lia tapi since hubby ada program dua-dua hari tu..hmm kebarangkalian tak jadi la kot..

4. mcm nak gi nursery (tempat pokok bunga ok, bukan tempat jaga baby)..nak beli pokok2 idaman hati hehehe..yg ni maybe boleh sebab on the way nak gi mana-mana tempat spt di atas boleh aje disinggahkan kan kan…..

so, yg confirm projek nursery la🙂

goodluck la to me!!!

to you all also, for whatever projects undertaken during this weekend!!!

2 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Apr 09, 2011 @ 06:52:47

    alaaaaa…tak jadi ker?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: