… potpet…

1. keje opis bertambah banyak menimbun-nimbun..mana datangnyer la..boss pulak bebel bebel jer..sebab dia kena bebel dgn dato’. kesian gak kat dia…

2. hilang pembantu2 yg sangat berguna: early Feb my PSU shila bersalin..skrg confinement period kat Kota Tinggi, my senior PSU dah get promoted, now same level as me..due to report duty kat JPA by 18 April ni but i’ll try to tangguh penempatan till Mei..really need him. and from yesterday til 12th April he is away..FAI kat Sweeden. patut saya yg pegi but terlalu lama, saya taichi kat dia haaaa baik kan saya..bagi percutian sambil belajar kat officer…but this coming 19th April i’m scheduled to witness FAI kat Bangkok pulak..halemak..apa nak bagi alasan ni….bukannya tak nak pegi tapi kesian kat my hubby jadi Mr Mama nanti…habis umah mcm tongkang pecah…

3. gosh!! i just hate my hectic and busy workload right now…tgh riki2 nak out of here…mana2 tempat yg selesa skit….

4. arghhh…ada public mengadu pampasan tanah dia lewat dibayar…horror betulla. siap adu kat KSN tuu..lewatnya sebab dia tak ada akaun bank so EFT cannot be done..huwaaaa nak marah sgt ni..habis tercalar nama bahagian kami coz this orang dah emel all over the world…….

banyak lagi nak potpet but tak de mood..boss asik lalu lalang jer pulak..hishhh..jom layan kacang botakkkkkkkkkkkkkkkk

5 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Apr 05, 2011 @ 17:32:02

    sabar ye. setiap tanggungjawab tu ada perk dia. see.. sape yang boleh pergi oversea 10 kali setahun? hehe…
    take care mummy!
    cadangkan orang bujang duk situ. lagi best.

    Reply

  2. shahsulong
    Apr 08, 2011 @ 09:24:48

    ehem* saya masih bujang, he he he

    Reply

  3. liya
    Apr 09, 2011 @ 06:54:53

    sian..baca pun boleh rasa beban akak tu..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: