GRRRRRRRRRRRRR

eiii ntahlah tak tau kenapa..sekarang ni sangat bengkek dan bengang kalau orang call jer, first ayat dia keluar ” bizi ker?”…

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

TAK LAH AKU TAK BIZI LANGSUNG, IN FACT AKU SEDANG MENGULOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HNSSSSSSSSSSSSSSSSSSS…..

stress, ada sapa2 nak jadi PSU saya tak?

iye, saya tengah stress..bermula dari awal bulan lagi  yg paling teruk stress..since my senior PSU dah dapat naik pangkat..tinggalkan saya dengan sorang lagi PSU…

arghhh….ada sapa2 tak volunteer nak jadi officer saya …..

… without words…

KLCC

Mia's 2nd Birthday at school

with mint tree kat Cameron..la ni ada kat dapur

Air Terjun Lata ISkandar

Butterfly Park, Cameron Highland

my dream plant at this moment..nak tanammmm

YAY!!!

…apa projek weekend ni?

1. hubby ada kata nak pegi gathering kwn2 politeknik dia kat I-City malam esok..hmm dia kata boleh bwk family tapi rungsing nnt tak terkejar budak berdua tu pulak..tau2 je la I-City tu penuh keterujaan, kan. susah2 minta hubby pergi sorang jer la (takkan kawan2 tak percaya encik zul dah kawin kan..tgk body pun dah tau hehehhee..so tak yah la i dan anak2 pegi, boleh?)

ni en zul masa zaman 90an..hehe

 

zaman POLISAS..kat Subang Airport

 

2. sabtu dan ahad ada kenduri kawin officemate hubby kat Sungai Ramal dan Sungai Kantan, Kajang jer…hubby ajak pegi jugak..alahai yg ni lagi laaa eden tak sanggup..mana nak makan mana nak tgk budak2 ni buat kecoh nanti jadi Jane pulak mama…so, yg ni pun maybe hubby pegi sendiri..

3. mcm nak gi jumpa kawan lama, Lia tapi since hubby ada program dua-dua hari tu..hmm kebarangkalian tak jadi la kot..

4. mcm nak gi nursery (tempat pokok bunga ok, bukan tempat jaga baby)..nak beli pokok2 idaman hati hehehe..yg ni maybe boleh sebab on the way nak gi mana-mana tempat spt di atas boleh aje disinggahkan kan kan…..

so, yg confirm projek nursery la 🙂

goodluck la to me!!!

to you all also, for whatever projects undertaken during this weekend!!!

…adoi…

patutla saya asik nak naik hangin jer..

teman baik berwarna merah dah datang..awal la pulak..

… potpet…

1. keje opis bertambah banyak menimbun-nimbun..mana datangnyer la..boss pulak bebel bebel jer..sebab dia kena bebel dgn dato’. kesian gak kat dia…

2. hilang pembantu2 yg sangat berguna: early Feb my PSU shila bersalin..skrg confinement period kat Kota Tinggi, my senior PSU dah get promoted, now same level as me..due to report duty kat JPA by 18 April ni but i’ll try to tangguh penempatan till Mei..really need him. and from yesterday til 12th April he is away..FAI kat Sweeden. patut saya yg pegi but terlalu lama, saya taichi kat dia haaaa baik kan saya..bagi percutian sambil belajar kat officer…but this coming 19th April i’m scheduled to witness FAI kat Bangkok pulak..halemak..apa nak bagi alasan ni….bukannya tak nak pegi tapi kesian kat my hubby jadi Mr Mama nanti…habis umah mcm tongkang pecah…

3. gosh!! i just hate my hectic and busy workload right now…tgh riki2 nak out of here…mana2 tempat yg selesa skit….

4. arghhh…ada public mengadu pampasan tanah dia lewat dibayar…horror betulla. siap adu kat KSN tuu..lewatnya sebab dia tak ada akaun bank so EFT cannot be done..huwaaaa nak marah sgt ni..habis tercalar nama bahagian kami coz this orang dah emel all over the world…….

banyak lagi nak potpet but tak de mood..boss asik lalu lalang jer pulak..hishhh..jom layan kacang botakkkkkkkkkkkkkkkk