… it’s worth spending time reading…

pic from google

selesai membacanya dalam masa 4 empat hari walaupun terdapat gangguan di tengah-tengah pembacaan…biasalah ada anak kecik camtu la ye kawan-kawan🙂
buku ni saya pinjam kat library office, saya orang pertama..hoyeah🙂 (kecoh la org lain dah patpuluhpat kali baca kot..)
mentang-mentang boss dah bagi greenlight hehehehe…
kisahnya camni:
watak utama seorang lawyer pompuan yg mmg hectic giler kerjaya dia. sampai takde masa nak utk diri sendiri berehat, bahkan nak beli susu utk brekfes everyday pun 4 kali tulis 4 kali lupa hahahaah…
sampai la satu hari ditakdirkan kehidupan beliau berubah totally oleh kerana kesilapan besar yang sebenarnya bukan kesilapan dia..dia dimanipulasi oleh orang yg paling dipercayai kat office nyer. dan dek kerana malu dan tak sanggup menghadapi tohmahan teman office nyer, dia melarikan diri ke suatu tempat, secara tak sengaja disangka nak apply kerja sebagai housekeeper (maid la kiranya). masa tu la bermula kisah2 lucu dan haru dan bengong sampai rasa meleleh-meleh air mata saya tahan gelak..Damia pun pelik apsal mama tenung2 buku sambil gelak2 neh..hehehhee
best tau novel ni…cuba la baca…saya bagi: 10 bintang out of 10 huhuhi ganas tak aku..
okeh….sekian saja book review saya kali ini….

2 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Feb 17, 2011 @ 20:39:40

    buku ni mmg best.
    satu lagi kalau belum baca, bacalah can you keep a secret by sophie kinsella too…
    tapi sekarang, aku dah tak boleh baca la dia punya cerita. banyak sangat adegan yang tak lojik. letih. haha.
    adakah aku sudah tua?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: