… it’s time for delegation…

tension pasal byk kertas bersepah atas meja (so blogging is the sweetest escape ever!!)

hmm..bila dah berselirat macam ini, i do really think that i need to delegate the works properly..bukan tak delegate selama ini, tapi menginsafi kakitangan yang ada seciput cuma, tak boleh la nak delegate byk2 sgt..main lepas tangan takboleh la kan..

 

pic from google

so far ada 3 PSU dan 1 jer kerani..itulah nak cater Land, Aviation, Maritime dan MOT’s own procurement…hah!! kerani seketul tu la dok ke hulu hilir cari fail bagai….

so, bersyukur banyak2 la salina..dan jgn lupa

DELEGATE (dgn kata lain jgn rasa tamak or jgn rasa PSU awak tu tak boleh buat kerja..teach them and let them soar their wings..)

2 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Jan 21, 2011 @ 10:39:58

    delegate jugak boleh dipanggil ‘tai chi’..ehehehehe
    kalau agak2 bos tu jenis yg suka tai chi baik lari cepat2..ekekekekek

    Reply

    • mamawafiy
      Jan 21, 2011 @ 10:42:44

      ahah!! taichi tu selalu dirujuk “suruh orang lain buat kalau kita tak nak buat” hahahaa….tapi, tak elok la kan…..

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: