…wafiy’s 4th birthday…

Ben 10 cupcakes
Image by Angelina Cupcake via Flickr

is tomorrow..

but since masuk tahun baru hari tu budak ni dah sibuk tanya : mama, boleh tak abang long nak cake thomas ngan Ben10 masa birthday abang long nanti? :

pastilah boleh sayang……saya jawab..

saya dah order cupcakes coklat gambar mende alah tu utk bawa ke school esok..tup2 dia kata  : mama, abang long nak potong cake kat umah la..nak ajak kawan2, tapi takmau ajak teacher: ahahahaaa… (sebab- dia MALU dengan teacher..what?yes..anak saya mmg pemalu awwwwwwwwwwwwww….

hmm mulalah mama dia fikir utk adakan party ni…..hehehehhehehe..

 

3 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Jan 17, 2011 @ 08:57:00

    tak nak jemput auntie cacah ke wafiy…😀

    Reply

  2. liya
    Jan 17, 2011 @ 09:28:26

    yup, anak teruna puan sally adalah seorang yang pemalu..(dgn hannan tak malu tapi ngan nuha malu pulak) ekekekek

    Reply

  3. mamawafiy
    Jan 17, 2011 @ 12:36:17

    aunty cacah; insyaallah mama tgh berusaha menguruskan event wafiy ni..kalau jadi insyaallah semua rakan2 dijemput hadir. jemputan nnt mama bagi🙂

    lia: tu lah yg pelik bebeno..ehhehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: