…arghh…

Bila nak habis ni??

Posted with WordPress for BlackBerry.

…busannyer…

Aduyai..busaNnyer mesyuarat ni..dah la buat masa wiken yg mana org akan cuti panjang after this, bikin tension ajer laa..

Bestnya kalau dpt tido mcm cik adik nii 🙂

Posted with WordPress for BlackBerry.

…seumpama,rama-rama…

<div class=”wp-caption alignnone” style=”width: 510px”si rama-rama pink!!

si rama-rama pink!!

Alahai…tgh godek2 tepon terjumpa pulak gmbr my little princess ni pakai sayap..
Ni kat iCity awal januari hari tu..
Sayap tu ada jual kat bazaar situ,mcm2 jenis ada..pilih jer la..pasti wang anda keluar sayap :)))
Kelakarla jgk sbb spnjg jalan2 situ ramai budak dok kata kat mia: eh..adik ada sayap la: hahahaha…
Yg plg x tahan wafiy pun nak pakai,adoyai!!!
Hmm last2 bendalah tu dok terkepam dlm lemari…

Posted with WordPress for BlackBerry.

…luka di dahi Mia…

Still can’t sleep at this moment..tak tau nk buat apa la pulak..
Ni gambar luka kat dahi Mia,kata papanya teacher taska minta maaf byk2 pasal Mia terjatuh masa main kat playground taska ptg tadi..takpe la Mia mmg lasak pun..moga jadi pengajaran buat dia!!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

…ada sapa2 tau ni ikan apa?…

sedapnyer..

tapi tak tau apa namanya?

kawan2 ada yg tau tak?

(kalau ada kawan nelayan pun ok jgk hehehe)..

…….

... 🙂

… hari rabu, jom tgk gambar…

saja upload gambar makanan…

nyum nyum..

lagi..............

..dan lagiii...

Previous Older Entries