…masih di sini…

fuh, lama gila kan memerap blog ni..hampir2 dah nak jadi tapai dah ni..dah naik gas gila2 punya..tapi kan, orang tua2 kata (saya blm tua lagi hihi, so bukan saya kata yer) tapai diperam lagi lama lagi baguss..sedap menyentap gitu..

rasanya lah ini adalah post saya yang terakhir di blog ini utk tahun 2010 ni..tak tau la pulak kalau ada masa dan mood rajin dtg menjelma, after balik dari Lost World of Tambun (LWOT) saya akan tulis dan post gambar (kemungkinan post gambar je la..kalau tak diupload kat FB..hehehe)

owh ya ada apa dgn LWOT tu? hem…ada Family Day BPK sekali dengan Seminar Perancangan Strategik (SPS) 2011..alahai kacau daun la SPS ni..org nak beranggi dgn air, sibuuukk jer nak suruh present SKT tahun 2011…layan kan jer la..sapa nak present tu kawan2? sapa lagi, saya lah HAHAHAHAHAAA…amboi gelak beso, esok tetiba nanges😦

tak tau la budak berdua tu akan behave well or not..coz dah tak ada maid ni, sendiri uruslah kan…doa banyak2 moga evertyhing will be alright…

ok la..tadi ada byk beno citer..sekali nmpk kelibat boss, tetiba mood down balik daa…ok la..tata….

p/s: ada Hari Inovasi MOT hari ni..saya nak tgk kete2 cun PROTON kat D8…tata…

3 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Dec 24, 2010 @ 15:33:47

    wah! bestnya pergi berjalan jer..
    selamat beraktiviti you! take care.

    Reply

  2. liya
    Dec 24, 2010 @ 16:46:10

    bestnya g bercuti..tp yg tak best tu ada lak kerja nyelit sekali..

    Reply

  3. mamawafiy
    Dec 31, 2010 @ 23:48:53

    cacah: huhu tak happy pon after kejadian arwah ang zul tu…
    lia: tak best sgt la lia…pasal ada kawan meninggal mengejuta seelok sampai kat ipoh malam tu….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: