…exam week…

Test prep is never fun.

Image by Newton Free Library via Flickr

salam..

now i’m so busy with my slideshow for my exam, PTK which will start tomrrow. what? YES, TOMORROW.. (alalala tak de tarikh yg lebih dekat lagi ker?).

and, to make my head wanna crack, is the fact that it is 4.23 pm now!! and i have not more than 24 hours to read and make preparation..( u see, it’s so obvious that how’s my PTK gonna looks like later 🙂 )

the slideshow is on the progress, no ‘canggih’ or sophisticated one, just ‘sempoi’ one…in addition, i’m not an IT savy pun nak buat canggih2 bagai 😦

for the exam, i’ll let it go with the flow..(erk rasanya 6 bidang NKRA tu i hafal, kotttt)..

so, above all, please pray for me..and wish me luck 🙂

Advertisements

muka budak yg pura2 tdo setelah dimarahi mamanya…

it’s a manic monday

Salam semua.setelah lama blog ni tak diupdate,baru hari ni dpt jenguk.
X ada citer best pun…biasa2 je. Weekend hari tu 2 hari berturut2 gi tolong my cousin kawin.
Minggu ni meeting saja…hopefully I can cope with that…

Posted with WordPress for BlackBerry.

…sorry Echah…

salam..

hari ni tak de apa benda menarik yg nak di sharekan..hanyalah cerita2 kerja yg rutin…penuh dgn meeting dan paperwork.

dan, tadi sebelum lunch hour ada seorang rakan baik saya yg cute tu, texted me to lunch together..but unfortunately i can’t make it..sebab tgh busy buat paperwork. dan yg paling haru sekali, she texted me at 12 pm or something but i managed to reply back at 3 pm..which i think dia pun bengang dgn saya…sorry Echah dearie..masa aku tgh type sms tu, my boss dtg menyergah..haruslah tak tersend sms ku ittew..dan yang saya amat terharu, dia still reply dan said:

” hehehehe…keje elok2 ye..”

alahai…kesian kawan saya ni..nama je keje satu ministry tapi nak lunch together pun payah 😦

to echah: SORRY dear, aku nak cakap next time, tapi i wouldn’t dare to, takut nanti tak tertunai janji…………………..

…mode gerammm…

bengang betulla..

ingat aku ada 14 pasang kaki dan tangan ke?

….day 4 and 5 at China…

salam…

semalam saya tak berkesempatan nak update blog sebab semalam for the whole day kami pergi depot dan worksyop utk tgk train yg dah siap..it’s the hugest depot i’ve ever seen in my life..macam2 ada dalam tu..

ok la got to go now..nanti saya update lagi (ada org nak guna internet ni…kat hotel ni..)

chow