…day 4 in China…

salam semua..

pagi ini saya bangun awal sebab nak tengok emel daripada Malaysia..internet connection hanya ada kat bilik jer. kat lobby hotel ada wifi tapi it’s so slow..dan di office memang tak ada wifi, katanya ada tapi hampeh😦

hari ini, sambung mesyuarat yang nampaknya mcm never ending story la..issues are almost the same but they are (Chinesemen) so hard to be satisfied..don’t know what they expect, actually…

owh ya, malam tadi, berkesempatan ke ‘pasar malam’ zhuzhuo..menarik jugak sebab ada barang2 best..tapi the worst part is dog is scattered everywhere..yes, they are tame and cute but, still, HARAM okay…dan saya takut anjing🙂. saya ada belikan wafiy sut jacket ultraman warna oren  (sesuai dgn warna baju school dia hehehe) and i really hope he’ll like it. and i really hope i can shop for the souvenir for all of you🙂

ok la..time to go now…till we meet again…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: