…day 3 at China…

salam semua

hari ketiga di China..

ada mesyuarat lagi..

malam tadi, team kami yg dah siap kerja petang semalam berkesempatan mencuci mata kat carrefour..huhu..ingatkan China tak ada la carrefour..ada jugak rupanya…ada member bawa beras dari malaysia dan plan nak masak nasi goreng..owh ya..kami memang amat rindukan nasi dan masakan malaysia walaupun baru 3 hari kat sini…..bestnya dapat makan nasi panas😦

carrefour dia boleh tahan la..brg makan mmg sangat murah…nak compare dgn kat malaysia…

okla..nanti saya sambung lagi..dah nak gerak ni..

miss u all…

2 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Sep 28, 2010 @ 17:19:34

    bila jauh mula rindu-rinduan..

    best nya dpt ke china. berapa lama ek? ida bila la dpt pegi.. kena kumpul yuan byk2 la.

    teringat lagi masa kecik dulu selalu berangan2 ke negara China, meninjau bandar2 islam di sana. yelah, lagipun cikgu selalu ingatkan hadith nabi, “tuntutlah ilmu hingga ke negeri china”

    untung tu kak, dapat pahala free psl ikut pesan nabi🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: