…Day 1 and 2 at China…

salam semua…

buat masa ini, saya dan rombongan Cik Kiah saya berada di Zhuzhou, China untuk menghadiri satu tugasan penting…dimaklumkan juga kat China Facebook tidak dapat diakses, tak tau kenapa. saya tengah try ni, mana tau boleh. tapi based on my friend’s experience yang dah bertugas kat sini, memang tak ada FB malah Youtube pun takde..whatever, janji ada blog…

Hari pertama, 26 Sept 2010 kami bertolak secara berperingkat dari KLIA..flight ambil masa 4 jam ke Baiyun International Airport, Guangzhou tapi dari airport tu ambil masa another 2 hours (by bus) utk pergi ke Guangzhou Southern Railway Station untuk ambil train ke Zhuzhou yg ambil masa juga 2 jam…letih tak ingat dan badan dah bau mcm kambing daa….tapi sabar je la. railway station ni baru je dibuka, cantik dan so gorgeous, kalah LCCT tau..(gambar akan diupload kemudian…)

sampai di Gofront Hotel, ZHozhou jam 8.30 malam..penat betul..dah mandi dan makan..apalagi..tido la..esok (hari ini) jam 8.20 dah nak gerak…

27 September 2010

agenda pagi ini mesyuarat design review kat factory. ni tengah tunggu geng2 kat lobby…nanti saya update lagi…

p/s: dah mula rindu my hubby, wafiy dan damia..wondering apala mereka buat kat sana๐Ÿ™‚. papa, if u read this, i miss u so…..

4 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Sep 27, 2010 @ 08:32:23

    huhu…
    aku e.l ari ni.. .demam.. weh, take care tau. nak tshirt i love china satu. hehe.

    kim salam kat ramzi…

    Reply

  2. ifa
    Sep 27, 2010 @ 09:01:22

    enjoy your time kat sana…

    Reply

  3. nurul naza
    Sep 27, 2010 @ 11:00:08

    wei ko g china tak abaq..g shopping kalu usha tv LCD sat berapa rege…hihi

    Reply

  4. mamawafiy
    Sep 30, 2010 @ 00:33:26

    echah: ramzi dah jawab salam kau, dgn ucapan ‘ni hao ma?’๐Ÿ™‚
    tshirt..kalau jumpa la yer
    ifa: yeah..enjoy beb….(ye la tu)
    nurul: aku gi rural area la beb..bab soping mmg susah..hehehhe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: