…14 ramadhan…

Typical festive fare during Hari Raya Puasa or...

Image via Wikipedia

dah hari keempat belas (14) kita berpuasa.

diam tak diam, masa berlalu begitu pantas. kejap jer kan rasanya.

dalam tempoh 14 hari ni, baru sekali berkesempatan berbuka puasa dengan family (Banting). every weekend is my leisure time, itu yg malas nak bergerak ke mana-mana. even nak ke rumah mak pun, bulan-bulan puasa ni macam tak byk sangat aktiviti..kalau hari biasa tu boleh la shop shop dgn mak ke..mandi pantai Kelanang ke, bakar ikan ke…hehehee..

this weeekend plan nak balik Sg Besar pulak, ada kenduri buka puasa yg wajib dihadiri. Jumaat tu hubby cuti but not me..AHHHH CUAKNYERRRR..nak shopping bila ek? tak tau la..since masa berlalu begitu pantas sekarang ni….(ishhh tgk gambar makanan kat atas tu..meleleh beb..nasiblah…sapa suruh wiki gambar2 tak shenonoh tu siang2 ni hihi)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: