…Aidilfitri cookies…

Home made cookies.

Image via Wikipedia

usually, before ramadhan saya dah booked berjenis-jenis raya cookies, tanpa mengira sedap atau tidak kadang2 tu. kadang2 saja beli nak tolong kawan, kdg2 beli sebab mmg dah rasa sedap sejak beli first time, kdg2 jugak beli sebab nak cukupkan kuota..

tapi, yg pelik, tahun ni saya belum tempah apa2 cookies lagi, tau. Pelik tak? something wrong, somewhere…

note: gambar cookies ni hanyalah hiasan untuk tatapan…hehe

3 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Aug 20, 2010 @ 17:16:19

    saya da hampir cecah RM200 da ni😦

    Reply

  2. t
    Aug 23, 2010 @ 12:59:40

    t dh tempah dgn kawan.. tp tak tahulah lagi berapa harganya.. tq sudi baca blog t ye ina..

    Reply

    • mamawafiy
      Aug 24, 2010 @ 08:24:05

      thanks to t jugak sbb upload gmbr makanan sedap2 dlm blog tu tu..i like.sbb they give me ideas what to cook, but of course saya tak pandai masak lauk2 t tu..hehehee…

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: