…masak-masak hari ke 9 puasa…

dah 9 hari kita berpuasa

baru 1 kali tak makan sahur, bangun tetap bangun jam 5 pagi, cuma dah boring makan nasi pagi2..pagi tadi makan cococrunch dengan susu sejuk jer. tgk hubby makan nasi bersungguh-sungguh betul..bagus bagus..

petang ni, plan nak masak Spagetthi Prawn Olio. Insya Allah. Dapat resepi dari kawan (lelaki). Malu wei, jadi nak balancekan ‘kemalu*n’ tu, petang ni mesti buat….

malam nanti saya letak foto bahan bukti yer…

lunch hour ni nak gi Alamanda beli barang sikit, tak payah singgah mini market petang ni…doakan saya berjaya yer :p

inilah hasilnyer:

 

nyum..nyum..

alhamdulillah, hasil sempat diagihkan kepada jiran-jiran terdekat, termasuk opismate a.k.a jiran saya..heheheee

2 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Aug 19, 2010 @ 11:51:16

    wah. makin menjadi2.
    bila dah berjaya buleh la jemput kami makan berbuka di rumah, eh? ;D

    Reply

    • mamawafiy
      Aug 19, 2010 @ 12:32:53

      hihi..ni plan jer..
      aku rasa dah kali seratus kau suruh aku ajak ke rumah ku..huhu…masanya akan tiba ..🙂

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: