…hari yang gelap…

suramnyer hari ini.
pagi-pagi keluar rumah jer dah bertemu dengan jem yg amat teruk (of course jem yg tak boleh dimakan okeh..)
naik angin jugak dengan polis2 yang katanya menjaga kelancaran trafik tapi korang tengoklah sendiri apa sudah jadi dengan Putrajaya sekarang ni..roundabout pun boleh jem…hei ntah apa2 lah…
rasanya kalau jalan kaki pun cepat sampai ofis, bukannya saya kufur dengan nikmat Allah, tapi kadang2 sakit hati dengan kemudahan yang tak memudahkan at all, langsung tak membantu.

hari ini macam biasa, meeting yang entah keberapa ratus. Pagi pukul 10 kat DCA, petang kat NKRA sini jer..huhuhu esok ada lagi..aduhai..syukur Ya Allah….. dah itu jer nak bebel hari ni..tata…🙂

2 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Aug 16, 2010 @ 14:16:15

    pagi ini saya bangun lewat, 8.05 minit baru turun rumah. tapi tak jem, alhamdulillah. kul 8.26 am punched in.

    selamat mesyuarat bos!

    Reply

    • mamawafiy
      Aug 17, 2010 @ 08:10:23

      huhu aku masuk WP2 bulan posa dan bulan depan ni..selalu WP3 mmg sempat sgt..tapi bulan ni ada terkucil jugak la

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: