…apa nak buat masa hujung minggu bulan posa ni yer…

waw..hari ini sangat marvellous sebab dapat bangun lambat sikit..biasanya dapat tidur2 ayam jer after sahur…hari ni dengan Damia sekali bangun lambat hehehheee….

bila dah siap2 mandi dan kemas bilik, terfikir pulak, apa nak buat hari ni..boringyer sebab dalam bulan posa saya malas nak keluar jalan2 atau shopping sebab nanti penat kan. nak balik umah mak pun, sama jugak..nanti melepek depan tv jer atau tidur heheheheheee……

ada jugak terfikir nak pegi office nak buat keje sikit. tapi, tetiba ada suara halus membisikkan “ada ke orang kat office bulan2 posa ni cik oii”…hmm..takpe, mungkin bila dah boring2 sangat saya akan ke office juga….dan disusuli dengan kunjungan hormat ke ALamanda ahahahahaha…

and it makes me wonder what is the best activity for the weekend, eh?

3 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Aug 14, 2010 @ 12:51:44

    aku pun plan nak gi opis.. tapi kan… bangun pun lambat giler..😀

    Reply

  2. shahsulong
    Aug 16, 2010 @ 12:58:45

    TIDO!!!

    tapi sekarang struggling nk finish kan 30 juz. psl bacaan masih tak lancar, ms lapang d hujung minggu dah kurang la..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: