…sakit badan…

UPDATED

untuk dua minggu lepas, rasanya memang saya sibuk tahap gaban lah..
mesyuarat-mesyuarat-mesyuarat dan pada masa yang sama kerja hakiki kena buat jugak..
balik kerja pun, anak-anak dah ready nak tidur..
kesian Wafiy dan Damia…

….kesannya..
badan saya sakit sangat-sangat..
sana sini dah berderap-derap tulang belulang
yang paling haru, lengan saya lebam, sebab terhempap dokumen kontrak setebal 10 inci..
inilah hasilnya:

aduhhhhhh...sakittttttt

p/s: sila abaikan lenganku yg gedabak tu..lalalalalala

masa berurut kat kampung hubby last wiken, mak bidan tu tanya saya kenapa lengan lebam. saya blur kejap…dari riak muka dia tu mcm dia nak kata “kena gigit pelesit” tapi saya teringat kejadian tangan kena hempap dokumen tu…terus saya cakap “kena hempap buku”. muka dia blur semacam, macam tak percaya pulak lah….saya buat selamba jer..

harap-harap lebam ni tak lama lah…sebab ngeri pulak tengok. Damia pun kalau nampak mesti jerit” tek..tek..” (sakit la tu, jgn fikir benda lain okeh..). lepas berurut hari tu lega lah jugak..alhamdulillah…

minggu ni, cadangnya saya bak buat clearance “sale” utk kerja-kerja pending..hahahaha PSU-PSU ku tunggu jer ye sapa yang kena…………..

... ini lah penyebab lebam...(baru siap bind)

8 Comments (+add yours?)

  1. ifa
    Jul 26, 2010 @ 16:00:04

    segera buat clearence sale sbb PSU(PERO)1 nak fly dah khamis nih..hehehehe

    Reply

  2. fizamior
    Jul 26, 2010 @ 16:08:35

    OMG! sakit okeh!!!!!! diriku mmg paham & mengerti sakitmu itu… ouch!!!!!

    Reply

  3. liya
    Jul 26, 2010 @ 17:47:40

    uishhh..sampai macam tu sekali ko kerja kak. Teruknyer..

    Reply

  4. aishah
    Jul 27, 2010 @ 16:18:11

    best la u.. ada PSU-PSU… i ada PSU jer… pastu kena kongsi pula dengan unit lain.😀

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: