…jubah dan kopiah dari Mekah…

masih malas lagi nak berpokpek pokpek..
penat laa..
tapi, tetiba jadi rajin sebab adik ipar ada upload gambar wafiy pakai jubah Arab yg maklong dia belikan semasa maklong mengerjakan umrah dua minggu lalu.
sebiji mcm muka papa dia..dan situasi gambar hampir sama dgn gmbr papa dia back to 26 years ago..
nak tergelak pun ada…

walau pakai jubah dan kopiah, jam BEN10 dan peace tak ketinggalan

rasa mcm comelnya anak saya pakai jubah dan kopiah (cheh..perasan lebih la mama dia ni..)
Mia pun dapat jubah warna biru ada sequine yg sangat cantik…papa dapat kopiah jugak. mama dapat sejadah cantik. dan juga serba sedikit kurma, buah zaitun, kismis dan kacang2 special dari Mekah.
terima kasih Maklong dan paklong..semoga Allah berkati hidup u all…..

2 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Jun 23, 2010 @ 12:13:58

    hannan pun dapat jubah dari mummy tok dia ari tu tapi blm blh pakai lagi sbb besar🙂

    encem la wafiy..ada bakat jd imam ni.

    Reply

    • mamawafiy
      Jun 23, 2010 @ 14:55:51

      itulah…mmg size org arab besar2 kan…dah 2 kali dpt jubah Mekah dari maklong dia asik tak muat jer…kena potong dan jahit semula skit kaki jubah tu. mesti comel hannan pakai jubah, kan🙂

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: