…gambar sepanjang perjalanan ke Jengka 12 jun 2010 hingga 13 jun 2010…

teramat lah malasnya nak menulis dan berpokpet bokpet buat masa ni..
sebab asik meeting sana-sini, pastu keje melambak, sapa nak buat?

gambar-gambar diupload atas permintaan seseorang itu.

damia yang kebuluran makan disuap Cik Geeha..

siap buat peace (tapi tak jadi)...

huda dan wafiy- mcD Genting Sempah

cerita perjalanan tu nantilah…bila ada mood..korang pun tak tunggu kan cerita dari saya…hehehee

10 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Jun 16, 2010 @ 10:02:57

    saje je akak ni nk memancing :”)

    Reply

  2. mamawafiy
    Jun 16, 2010 @ 11:16:27

    eh ye ker🙂

    Reply

  3. shahsulong
    Jun 16, 2010 @ 11:21:51

    hihi. ye la. ida mmg peminat celoteh akak la

    Reply

  4. liya
    Jun 16, 2010 @ 11:33:07

    ek eleh akak ni. Kita eksaited la nk tau story. Rupanya kontot jer entrynya. Cepat2 upload gambar byk2 tau.. =p

    Reply

  5. mamawafiy
    Jun 16, 2010 @ 17:23:56

    ida: haha..tapi akak frust sbb tak dpt view blog awak..send la emel tu kat mot punya mail..ye
    lia: alahai…nanti la ye..kira hutang la ni

    Reply

  6. shahsulong
    Jun 16, 2010 @ 18:28:18

    eh? dah send la.

    in fact yg redgiants tu da confirm jadi reader pon?

    anyway, mohon kasi email mot sekali lagi?

    Reply

  7. shahsulong
    Jun 17, 2010 @ 15:34:50

    happy visiting then🙂

    Reply

  8. aspa_hafiz
    Dec 31, 2010 @ 01:18:44

    hai…

    Reply

  9. aspa_hafiz
    Dec 31, 2010 @ 01:20:03

    kite ni stu jngka,xpi x tau ank spe n dok blok ane???

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: