Look at me – I’m old!

Hey,

Look at me in 20 years from now!

Make yourself older

Make yourself older! See your face in 20 years

hahaha semalam buat gambar oldies. hari ini buat gambar in future pulak. apa-apa aje la saya ni, kan kawan-kawan. saje je lepas tension. esok dah cuti, jadi hari ini kerja macam nak rak. pastu dah penat, godek-godek blog kawan-kawan, terus nampak ada satu pos kat satu blog ni…terus saya cuba.

hemm..so, what’s ur opinion? adakah patut saya digambarkan akan gemuk ketika 20 tahun akan datang. huish tak blh jadi ni..kena control makan start sekarang (haha tak lah..apa kena pulak nak percaya dgn benda mcm ni..saje je diorang ni…)

okla nak cuba, silalah klik kat link di atas. try godek-godek, then silalah bersedia untuk gelak kuat-kuat sampai kuar air mata, then sudikanlah post kat blog anda..mcm tag la pulak yee…sila la…buat la kawan-kawan………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: