…3 hari dan 3 tempat…

selamat hari Selasa…

malasnya nak update blog ni. banyak cerita tapi takde feeling nak update. (boss asik kacau jer..)
tapi, saja nak buat catatan kat sini..untuk tatapan masa hadapan

malam Sabtu tu, kitorang serbu Alamanda. Kebetulan susu Damia dah tinggal sikit, dan Sustagen ada buat roadshow 100% Nutritional Land dekat Alamanda from 21 til 23 May…ada promosi, beli 3 boxes 650gm susu, dapat free gym ball..haha mama sangat teruja nak dapatkan bola merah itu, dan, memang susu Damia dah tinggal sikit, 3 kotak tu bertahan 2 minggu je kot nanti….jadi beli la 3 kotak untuk Damia…
Pastu, ada games untuk babies and kids. Wafiy dan Damia tak ketinggalan, tapi dengan bantuan mama dan kakaknya laaa…gambar-gambar ni saya dah upload dlm FB..lantaklah korang kalau muak tgk gambar ni..hehehee

terasa i bila membaca soalan di poster itu..

ini sebelum main games

hasil tangkapan malam itu

itulah bolanya...

tgh pening nak susun gambar

kakak memberi bantuannya

tgk ni papa..adik dah 11kg dan 74cm laaa

ishhh..apa garang sangat bangg

hah..mmg berkhasiat la Sustagen ni..tgk la tgn adik Mia ni

oh ya, masa roadshow ni saya baru perasan yang Adik Mia Sara adalah model cilik yang tak mahu makan (dalam iklan) Sustagen itu..cute kan dia. saya sangat suka rambutnya yang lebat dan hitam berkilat tuuu..

hari Sabtu pulak, En Zul pegi Low Yatt nak upgrade laptop saya dengan kawan baik dia. Saya pegi opis sekejap, buat keje skit. Pastu tu, dah nak tengahari, Wafiy ajak saya pegi Alamanda, tempat fevret dia..yelah semua benda ada kann. Saya pun bawak dia ke Alamanda yg sebelah opis je ni (tapi kena drive la jugak)..dan ternampak poster Shrek kat GSC…terus Wafiy nak tengok. Layankan jer la…dan sempat jugak dia main games Sustagen tu seround lagi…aduhai budak ni…

cantik kan..

tadaaaaaaaa

Ahad pulak, kami jalan-jalan makan angin ke Bagan Lalang…budak kenit Damia ni suka sangat nampak pasir…terus meluru mcm nak terjun dalam laut pulak. Mujur air dah surut. Wafiy pulak sibuk nak beli belon yg ada mesin tu..alaaa yg celup pastu tekan mesin kecik mcam pistol tu….kira belon auto la hahaha boleh ke?

itu lah mesin belon nya..yg kuning tu

tgk tangan Damia tu..gerammm jer nak korek pasir tu

saya sangat suka pic ni..amik dgn Nokia cikai mama jer..

huh, letih tak baca entry ni…hah, kami yg mengalami lagi lah letih..[padan muka saya kannn…semua tempat nak pegi, then semua tempat yg pegi nak update🙂 ]

tapi, Isnin tu tetap seperti biasa, apa lagi..KERJA laaaaaaaaa…

4 Comments (+add yours?)

  1. fiza
    May 25, 2010 @ 16:41:25

    wah!!!!!!!! damia dah 11kg?????? bestnya bam bam betul… my damia hanya seberat 7.3kg sahaja… mkn byk pun takmo naik berat dia..hahahahaha

    Reply

    • mamawafiy
      May 25, 2010 @ 16:53:51

      itulah..konfius jugak. last month gi klinik my damia baru 9.8kg..maybe scale tu rosak kot..yelah..dah kena ‘latam’ dgn beratus2 budak kan..iye ke your damia 7.3 kg..nampak mcm bam bam jgk laaaaa

      Reply

  2. liya
    May 26, 2010 @ 11:00:34

    nuha dh lama tk g timbang berat..tk tau berapa kg jer budak slim tu..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: