…i want to breakaway…

huh
rasa bosan pulak kerja (macam ni)…
terasa macam nak ‘berehat’ sekejap..
nak feel another feelings, dan nak rasa pengalaman dan cabaran lain dalam hidup ni..

tetiba terfikir nak sambung study..atau nak apply program pertukaran officer ke overseas..
hmm just wild thinking..
realitinya, it’s near to imagination only lah…

orang dah buat paper work untuk sambung study, dah tentu nak ke U mana..saya ni baru terhegeh-hegeh nak buat decision..mana lah nak dapat kan….

4 Comments (+add yours?)

  1. fiza
    May 04, 2010 @ 11:57:52

    ala… i pun sama.. konon nak sambung study tp hangat2 tahi ayam je la..kahkah… tp best gak kan kalau kita gi belajar..😀

    Reply

  2. aishah
    May 04, 2010 @ 15:55:04

    takpe mama, prepare siap2…

    u can do it! (i sokong u! nampak tak?)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: