…cita-cita (papawafiy) untuk wafiy…

cakap pasal cita-cita…
papawafiy selalu cakap how he wish that wafiy can play soccer well…macam pemain bola sepak pro..
saya diam ajale..
sebab bukan senang nak jadi mcm tu..
nak tau senang tak senang..
ha cuba tgk gmbr kat bawah..

ini baru intro...ada gaya tak?

bunga-bunga skill ada la skit2

fuh..gaya..sakan betul..

entahlah..macam tak tercapai je cita-cita papawafiy tu..apa-apa pun serah pada Allah je la..karang mamapapa dia atur itu-ini untuk dia pun useless kalau Allah dah ada plan lain..kan kan..

2 Comments (+add yours?)

  1. liya
    May 01, 2010 @ 17:39:31

    betul tu kak, biar anak2 pilih apa yg diorg minat.. kita sebagai parents ni tolong guide jer🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: