…damia dah ada gigi, akhirnya…

hari ini tak de mood nak buat keje sebab rasa mcm rimas, mata berpasir-pasir, mungkin nak kena sakit mata sebab jangkit daripada bos saya. paling tak suka sakit mata, sebab SAkIT dan tak selesa. huh, minta jauh kan lah…

hmm berbalik kepada tajuk cerita, akhirnya damia dah tumbuh sebatang gigi..umur dah 1 tahun 1 bulan baru nak tumbuh tu…sangat risau saya, kot2 dia tak bergigi forever..hahahaa ada ka patut?? patutlah lately dia sibuk nak menggigit muka dan dagu sapa (apa-aap je lah Damia ni…) dan terasa sakit..rupanya ada makhluk allah kat gusi dia tu..

nak snap gambar gigi dia, thing to be absurd..sebab susah giler..kalau tak nak amik gambar, elok pulak dia tayang gigi dia..bila dah ready dgn camera, mulalah nangis la..nak peluk la..hish adik, adik…jadi, saja nak letak gambar ni..

ha..nampak tak gigi damia ni..heheheee

dan nak letak gambar ni…aksi lasak Damia lately:

itu saja lah setakat ini..mata dah semakin gatal dan rasa berpasir..janganlah sakit mata……semoga Allah dengar doa hambaNya yg lemah ini🙂

2 Comments (+add yours?)

  1. madeha
    Apr 27, 2010 @ 17:39:12

    comelnyerrr damia..rupe dia macam wafiy, namepun adik beradik yer..

    anak kita yang kecik ni plak, dah 6 btg gigi dia..bila susu badan tu, Tuhan jer tau sakitnya bila kena gigit..:D…tapi nak buat camne, kecik lagi dan bukannnye paham pun kalau kita marah..dia nak testing gigi lagipun..

    Reply

  2. mamawafiy
    Apr 29, 2010 @ 09:46:59

    tq madeha….anak2 awak pun comel kan…
    huh..ye ke..nasib baik my damia tak BF..kalau tidak..naya jer…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: