…kemas sehabis baik…

salam semua
setelah lama blog ni bersawang, akhirnya ada mood nak update..

kali ni cerita ada tema ‘sawang-sawang’ jugak..iaitu MARI MENGEMAS BILIK OPIS YG BERSAWANG’ hehehehhee
last month saya dah kemas bilik opis ni sehabis baik..tapi still got the ‘sawang’ here and there….nak tgk cemana tahap kesawangannya? mari tengok….(jgn ikut contoh ni ye adik2 sekalian..)

ini yg atas rak tepi belah kiri

pun belah kiri jugak..

atas meja..boleh dimaafkan sbb tgh buat keje

fail2 yg dah disisihkan utk dihantar ke rumah org2 tua hahhaaaa

dan..last but not least..hehehe

kat belakang pulak..

wallamak..sangat bersemangat saya mengemas sorang-sorang (naik sheikh lepas kena balun dgn big boss..hehehee. dan juga semangat nak melawan bilik sorang bos teruna tang tang tuh yg kat sebelah je ni ha..tau kan sapa kawan2..)..org semua pakat berduyun balik nak berwiken, saya ter’ashim-ashim’ menahan habuk🙂

hasilnya..BOLEHLAH DIBANGGAKAN…

teng teng...sangat kemas kan...

lagi….

barulah cantik...

dan lagi…

eh eh rasanya ini tak masuk dlm scene 'sebelum' tadi kan...ah..layan jer

hem..puas hati akak..yg penting..encik bujang trang tang tang tu…silalah terjah bilik i monday nanti kehkehkeh….

11 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Apr 16, 2010 @ 19:15:02

    sape yang bujang trang tang tang nih? orang yang baru terima baby tu ke? hehe…

    bestnya bilik u ada sofa… jeles lah…

    Reply

  2. aishah
    Apr 16, 2010 @ 19:16:19

    ke encik gambit?

    Reply

  3. shahsulong
    Apr 16, 2010 @ 22:13:28

    ida pon tak kemas bilik opis lagi. ahad ni kot datang. psl kena study. hari isnin da kena present..

    hu hu.

    ni la nasib bila kena jadi little Napoleon

    Reply

  4. liya
    Apr 19, 2010 @ 10:34:24

    ya ampunnn..banyaknye file kak.
    Klu lia mmg dah serabut kepala ni..

    Reply

    • mamawafiy
      Apr 19, 2010 @ 12:05:18

      ahaha..tat’s why akak ni penyakit kusut memanjang :p
      tapi, akak berazam..takmo sepah2 lagi lepas ni hehehe (yelah tu..SKT 2010 kann)

      Reply

  5. nazahiyah
    Apr 22, 2010 @ 17:18:32

    cantiknya bilik boss ni bila dikemas..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: