…bila perlu memilih…

wallaweh
macam tajuk lagu Siti Nurhaliza la pulak
..
..
macam ni, saya dalam dilema
nak memilih handphone yg sesuai untuk saya
samada Blackberry (BB) atau Nokia E72
atau Sony ericcson yang canggih tu..
dalam hati, dah ada ruang untuk BB
(sebab boleh dapat pakej gomen hahahaa)
tapi, nak jgk try Nokia E72 tu..

so,
kawan-kawan yg pernah ada pengalaman dengan telefon-telefon ni (bukan pengalaman bercinta ke apa ke ye)
silalah tinggalkan komen anda..
your comments are highly appreciated, and evaluated, hehehe🙂
tqvm…………..

8 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Feb 12, 2010 @ 18:07:58

    wow… hebatla puan… dah plan nak tukar tipon tu… pheewittt…. cerita la pasal offer BB yang government tu…🙂

    Reply

  2. fiza
    Feb 12, 2010 @ 20:50:14

    erm, bb storm not recommended sbb x best.. ssh nk tekan…
    E72 tu ok kot..haha…

    Reply

  3. shahsulong
    Feb 17, 2010 @ 08:51:44

    ida pakai e71. ida suka. tapi bapak cakap, why not E72..

    hmm, e72 lagi best la kot?

    Reply

  4. mija
    Feb 17, 2010 @ 09:45:29

    reti pakai nokia jer dr dulu smpai skg..huhu ade gak cita2 nk ber BB tp mcm jakun bila play around..ahaha..

    Reply

  5. liya
    Feb 17, 2010 @ 16:21:45

    lia dah sebulan pakai E72..so far mmg puas hati..
    internet laju gila. Boleh terima email, boleh chat..hehe

    Reply

  6. R$B
    Feb 18, 2010 @ 09:51:14

    Blueberry best jugak. Tak caya tanya En Ilham…kuang..kuang..kuang…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: