…in the holiday mood lah…

next week i’ll be away for the WHOLE week
what a nice holiday, i hope
dah lama saya tak cuti panjang macam ni
saja ambik kesempatan masa big boss(1), big boss(2), big boss (3) dan boss sederhana cuti panjang..diorang cuti panjang sebab raya diorang..seminggu diorang cuti, seminggu jugak saya cuti..
bukan senang nak cuti kalau diorang-diorang tu ada..
tak larat jawab phone call while berjimba jimba🙂

macam fiza mama damia cakap
saya perlu terapi minda (wallaweh……)
so, we’ve decided to berjimba kat cameron Highlands (lagi..)
this saturday we all hantar kakak wafiy kat Port Klang balik kampung dia..we all offer dia ikut pergi cameron tapi dia nak balik kampung. so, that’s it. kau nak balik kampung aku hantar je lah..

rasa-rasa boleh ke handle budak dua orang ni tanpa kakak diorang ni?
belasah je lah. bila lagi nak jadi ibu sejati hihihi…harap-harap kitorang enjoy dan boleh bare with these two hyperactive kids lah…and hope that they all would behave well…

oklah…berdoa semoga percutian kali ini best lah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: