…tiba-tiba saya jadi rindu…

psttt…
mood holiday dah menjebak diri ini…
dengan Lokam King oranges bergolek-golekan di mana-mana di dalam opis ni..
dan dengan dekorasi pejabat (yang berboskan orang yang akan menyambut CNY itu) yang amat menarik..hanya membuat mood saya untuk bekerja merudum serta merta..

tiba-tiba jadi rindu dengan dua orang budak ini:

abang tak habis habis dgn susu dia...

mia yang tak boleh duduk diam...

baaa chaakkkkkkk

oh my, how i miss my heart my soul yg dua orang ni right now..
apalah depa dok buat kat rumah tu?

8 Comments (+add yours?)

  1. farah
    Feb 10, 2010 @ 17:21:02

    alalla damia dah pandai posing la..

    Reply

    • mamawafiy
      Feb 10, 2010 @ 17:24:44

      itulah. sibuk je nak menyelit kalau kita nak snap gambar. yg lawaknya, dia dah mengikut perangai wafiy. once kita dah snap pics, dia mesti sibuk nak tgk gmbr yg kita snap tu…terjengah-jengah lah dia…🙂

      Reply

  2. Fiza
    Feb 10, 2010 @ 19:38:23

    Mia kecomelan!!!!!!
    Gi la holiday salina… Relax… Terapi minda.. Hihihi…

    Reply

    • mamawafiy
      Feb 11, 2010 @ 08:53:08

      huhu..damia awak pun cute sangattt..tgk gmbr dlm blog awak yg masa birthday awak tu..so adorable lah dia..
      pasal cuti tu, mmg nak g cuti, tapi dekat jer. cameron highland lagi…next week…

      Reply

  3. liza
    Feb 11, 2010 @ 10:13:45

    dah besar laa damia..comelnya muka..ini yg nak baby girl cecepat ni..;)

    Reply

    • mamawafiy
      Feb 11, 2010 @ 10:27:04

      hmm..dah lasak skrg ni. pandai merajuk lagi🙂
      ada rezeki nanti boleh lah dpt girl sorang, kan liza..
      wafiy pun dah besar rasanya tu..🙂

      Reply

  4. liya
    Feb 12, 2010 @ 16:00:58

    pandainya posing dak mia ni..

    nuha lak skng ni dah pandai nk wat peace (wlupun peace dia tu x berapa nk jadi)..dia pun dah pandai sibuk nk tgk gambar dia bila dh snap..

    Best jer kan kak tgk perkembangan diorg ni..

    Reply

    • mamawafiy
      Feb 12, 2010 @ 16:32:30

      hmm…best kan..kenapa ek..bebudak suka sgt buat peace tu (w’pon tak jadi) mcm wafiy dulu..sampai skrg tak hilang lagi semangat keamanan dia tu heheh

      pssttt..update lah blog u. rindu nak dgr celoteh u hehehe🙂

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: